Inga ingredienser tillgängliga.
Instruktioner
Portabello med lavendel- och hasselnötscreme, blåbär, hasselnötter, ruccola och valnötsolja
portabello
naturella hasselnötter
ruccola
kallpressad rapsolja
valnötsolja
Lavendel och hasselnötscréme
ca 2 dl hasselnötter
0,5 -1 dl havregrädde
torkad lavendel
en nypa färsk timjan
en nypa salt
Mixa hasselnötter och havregrädde till en slät créme. Tillsätt mer havregrädde om crémen blir för tjock. Tillsätt timjan och hälften av lavendeln, mixa lite till och smaka av. Lavendeln ska vara tydlig men inte ta över. Smaka av med salt, eventuellt mer lavendel och timjan och fyll sedan i en spritspåse.
Agaveslungade blåbär
svenska blåbär, frysta eller färska
agavesirap
Om du använder frysta blåbär låt dom först rinna av på ett papper. Blanda blåbären med några droppar agavesirap.
Montering
Skiva portabellon tunt och lägg upp på en tallrik. Spritsa ut hasselnötscremen, lägg på blåbär, hasselnötter och ruccola. Avsluta med att ringla över kallpressad rapsolja och valnötsolja.