Inga ingredienser tillgängliga.
Övrigt:
Instruktioner
Börja med såsen. Börja alltid alltid med såsen. Blanda ihop samtliga ingredienser och smaka av med salt och peppar. Ställ såsen kallt tills det är dags att servera.
Tärna potatisen i “cm-stora” kuber. Hetta upp en stekpanna och stek potatisen i ganska rikligt med olja. Salta och peppra lite lätt. Stek potatisen i omgångar tills den fått en fin gyllenbrun färg och varmhåll den sedan i ugnen.
Hacka löken och bryn den i lite smör tills den är mjuk och har fått lite färg. Mot slutet av stekningen kan du strö över en nypa socker och låta löken karamellisera lite. Varmhåll även löken i ugnen.
Medan potatisen och löken steker tärnar du köttet i ungefär dubbelt så stora bitar som potatisen. Det sista du gör innan servering är att bryna köttet i en het panna med lite olja och smör. Bryn det endast hastigt så att det fortfarande har en rosa kärna. Glöm inte att salta och peppra.
Nu kan du antingen blanda allt som en pyttipanna eller servera den uppdelad som jag gjort på bilden. Servera med såsen, äggulorna och fint skuren färsk persilja.